Nederland 2019: Afrojack ‘Holographic Coin’

Nederland 2019: 

Afrojack ‘Holographic Coin’

Op voorraad
SKU
NL19-PEN03
€ 12,95

Nederland 2019: Afrojack ‘Holographic Coin’

  • Eerste dj geëerd met een speciale uitgifte
  • Unieke holografische techniek aan de zijde van het Afrojack logo (zie video)
  • Exclusief geslagen door de Koninklijke Nederlandse Munt

Specificaties

Metaal                 Cu/Ni

Gewicht              15,50 g

Diameter            33,0 mm

Rand                  Glad

Kwaliteit              Brilliant Uncirculated

Oplage               10.000

Beschrijving

Penning Voorzijde
De Afrojack ‘Holographic Coin’ is uniek door het technisch holografische element dat deel uitmaakt van het moderne ontwerp. Door de munt te draaien, zoals een dj zijn/haar vinylplaten draait, is het portret van Afrojack zichtbaar via verschillende belichtingen.
 
Penning Keerzijde
Op de keerzijde staat het logo van dj Afrojack. Ook met de keerzijde is het de bedoeling te draaien met de munt zodat het logo als het ware uit de munt springt.
Dit unieke design is ontworpen door Juan José Sánchez Castaño, ontwerper bij de Koninklijke Nederlandse Munt. De verpakking toont een legendarisch moment van Afrojack in een kleurrijk ontwerp.

Over Afrojack
Dj en producer Afrojack is een van de bekendste dj’s van de wereld. Al jaren heeft Afrojack verschillende top 10-hits, zowel nationaal als internationaal. Om zijn succes te vieren eert de Koninklijke Nederlandse Munt Afrojack met een unieke limited edition holografische munt. Afrojack is de eerste dj die wordt geëerd met een holografische munt en heeft het eerste exemplaar overhandigd gekregen in één van de bekendste clubs van Europa: Bootshaus in Keulen.

De Afrojack ‘Holographic Coin’ is geen wettig betaalmiddel maar een eerbetoon en een must-have voor elke verzamelaar of fan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nederland 2019: Afrojack ‘Holographic Coin’